Melissa'sPraktijk - Melissa - Over Melissa

Gevoelens als richtingaanwijzer

Ik geloof in jou. En in jouw unieke pakket aan talenten. Die combinatie die jou, jou maakt. Ik hoop dat jij met jouw superpower volop de wereld in gaat stralen.


Mijn superpower is hooggevoeligheid. Door deze kwaliteit pik ik signalen, energie en beelden van anderen op. Voel ik wat iemand nodig heeft. Zie ik waar het nog niet lekker stroomt.


Waarom je je inhoudt. Waarom je niet jouw volle potentieel leeft.


Ik zoom in op gevoelens. Gevoelens die je misschien liever niet wil voelen. Ik leer je te voelen en vriendjes te worden met die gevoelens. Ze als richtingaanwijzers te zien. Die jou op weg helpen. De weg naar een moeitelozer leven. Een authentiekere jij.


Ik geef je de ruimte om van een afstandje naar jezelf kijken. Ik ben jouw rustmoment. Jouw stapje terug. Zodat je je niet spitst op wat de omgeving van je wilt, maar wat jij wilt. Vanuit jouw binnenste. Jouw kern.


Van de bijrijdersstoel naar de plek van de bestuurder. Achter het stuur. Zelf je koers bepalen. Zonder navigatie. Maar op gevoel. Misschien van het gebaande pad af.

‘Be the change you wish to see in the world’
– Gandhi –

Ik hou van eenvoud. Ben niet van de toeters en bellen. Ik geloof in een duurzame samenwerking, waarbij eerlijk naar jezelf kunnen kijken centraal staat. Dat je dingen aan durft te gaan. Durft te veranderen. Dat je de volle verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven.

 

Meer over mij…
Ik woon met mijn jarenlange verkering en hoogbegaafde dochter (2009) in Strijen in de Hoeksche Waard. Mijn praktijk heb ik aan huis. Daarnaast organiseer ik (loslaat)-rituelen en 1-op-1 sessies op verschillende plekken, waarbij bomen en een vuurtje belangrijke ingrediënten zijn. Mijn droom: een Hans-en-Grietje-huisje middenin het bos.


Wil je meer weten, bel me gerust: 06 – 13 70 60 97.

IMG_6294