Lichaamswerk, wat is het?

Je lichaam is een ingenieus systeem. Het trekt aan de bel als je uit balans bent. Als je te lang over je grenzen bent gegaan. In een omgeving zit die je niet voedt. Je op plekken bent waar je niet wilt zijn. Je lichaam geeft dat aan in de vorm van (lichamelijke) klachten.


Een vervelende hoofdpijn iedere maand. Een rotgevoel. Vermoeidheid. Emoties die hoog opspelen als je er niet op zit te wachten.


Deze klachten hebben je iets te vertellen. In een sessie kijk ik samen met je wat precies. We ontdekken waar in je lichaam de blokkade zit. Ik breng je daarheen, zodat je gaat voelen en leert om te gaan met die blokkade. Als je het aangaat, dan hoef je niet iedere keer trucjes uit te halen om het te omzeilen. Maar werk je op een duurzame manier aan jezelf. 


Tegenwoordig zitten we vooral in ons hoofd. We voelen ons lichaam niet meer. Daarom gaan we maar door, want ja dan hoef je ook niet te voelen. Want voelen: stilstaan en luisteren naar je lichaam is eng. Want daar zit pijn, verdriet en ander gedoe. Maar door je hier bewust van te worden en te gaan voelen, ontstaat er beweging in die blokkades. In een veilige en vertrouwde omgeving begeleid ik je in dit proces.


Wil je een sessie boeken? Bel (06 – 13 70 60 97) of mail dan voor een afspraak.
Een sessie van 75 minuten kost € 75,-.