Kampvuursessie Strijen

… Volle maan | vrijdag 19 april 2019 …
Een magische vuurplaats tussen de bomen. Een boerderij midden in de Strijense polder én een volle maan. Dat zijn de ingrediënten van de #kampvuursessies.


Deze keer is het vuur op vrijdag 19 april. Op deze dag is de maan om 12.12 uur vol. Dit dubbele getal laat ons weten: blijf geloven, blijf positief en geef al je zorgen over aan het universum.


En dat ga je ook zeker doen. Een fijne manier om je zorgen over te geven, is ze in het vuur te gooien. Hetzelfde geldt voor je belemmeringen en dingen waar je nu echt wel klaar mee bent. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt.


Volle maan

Een volle maan is het perfecte moment om los te laten. Tijdens de avond doe je dat in jouw eigen tempo. Op jouw eigen manier. In een geleide meditatie ga je in contact met jezelf. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het vuur. Het ontstaat allemaal ter plekke.


Een zucht van opluchting. Een traan van verlichting. Voor alles is ruimte. Na afloop trekken we een inzichtkaart die je mee kan nemen in deze maanscyclus.


Naast het grote vuur warmen we ons op aan thee. Mocht het nodig zijn, dan heb ik dikke wollen dekens. Kleed je warm (in laagjes is het handigst) aan.


Datum:
19 april 2019 | Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur | Kosten: € 29,95 | Buitenplaats van Es, Strijen

Koop je ticket hier. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@melissavanderbeek.nl

Ben je onderneemster? Wil je oude ballast loslaten en ben je benieuwd wat de eeuwenoude Mayakalender vertelt over jouw unieke potentieel? 

Op zaterdag 18 mei organiseer ik op een prachtige plek in Rijsbergen (bij Breda) een speciale #kampvuursessie. Dat doe ik samen met Maya-expert Roos Anemaet.